gastenboek

54 berichten, 6 pagina's 
« 
26-11-2019
Geplaatst door: Jacqueline van den Berg

Verblijf

Vanwege een workshop was ik hier maar 1 nacht. Helaas veel te kort. Gastvrije ontvangst, heerlijk ontbijt, attente gastvrouw.

09-09-2019
Geplaatst door: Vera

een weekje rust

Bij Ingrid en Roel is het aangenaam vertoeven. Je wordt op alle vlakken verwend en ze staan open voor elke vraag. De babbels 's morgens aan het ontbijt werden een ritueel en vormden een aangename start van de dag. met een uitgebreid en gevarieerd ontbijt, kan je vol energie aan het werk. Een echte aanrader, staat bovenaan mijn lijstje van verblijven in deze streek!
Dank je wel Ingrid en Roel.

11-08-2019
Geplaatst door: Dini en Pieter

Fijn verblijf

Wij sluiten ons graag aan bij alle positieve berichten in dit gastenboek. In alle opzichten is logeren bij De Elegast bijzonder plezierig! Op de begane grond, een landelijk uitzicht (soms op een paar koeien die rondwandelden), een vrij terras, gebruik van prima fietsen, enzovoorts. En terecht roemt iedereen het heerlijke ontbijt en het gastvrouw/heer-schap van Ingrid en Roel. Tip: de jaarlijkse Open Stal kunstroute in Oldeberkoop. Een omweg waard. Tot de volgende keer!

04-08-2019
Geplaatst door: Ineke en Dineke

Verblijf 4 dagen in de b&b

Heel vriendelijke en behulpzame gastvrouw in deze gezellige B&B en een heerlijk ontbijt met verse streekproducten!

29-04-2019
Geplaatst door: Erik, Conny en Dirk

Vier heerlijke dagen in De Elegast

Wij hebben 4 fantastische dagen mogen beleven in De Elegast. Na een gastvrij onthaal door Ingrid kregen we de B&B te zien die van alle gemakken is voorzien, een heerlijk bed, fijne stoelen en een ruime frisse douche. 's Ochtends werden we verwend met een heerlijk ontbijt met streekproducten. Oldeberkoop is een mooi dorpje dat ligt in een mooie streek je kunt hier alle kanten op of je nou wilt wandelen of fietsen. Wij, en onze hond hebben genoten en danken Ingrid en Roel voor hun gastvrijheid.

22-04-2019
Geplaatst door: Geert

Heerlijk verblijf

Een verblijf in de Elegast blijkt een schot in de roos. Een fijne kamer waaraan het aan niets ontbreekt: goede bedden, koffie en thee op de kamer, rust en privacy gelegen in een prachtige omgeving. De ruimten zijn lekker schoon en fris. Tijdens het ontbijt, met lekkere streekproducten en zelfgemaakte marmelade, realiseer je je de meerwaarde van de B&B. De eigenaren zijn hartelijk en zorgen voor een warm onthaal waarbij ze naadloos proberen aan te sluiten op de wensen van de gast. Daarin zijn ze wat mij betreft zeer zeker geslaagd. Een aanrader als je het mij vraagt.

22-08-2018
Geplaatst door: Gilles en Sonja

een geweldig weekend

Een geweldig gastvrij onthaal. Iedere ochtend een goed verzorgd en heerlijk ontbijt met streekproducten. De ruimte is met zorg ingericht en van alles voorzien. Geweldige douche en bedden. De omgeving is heerlijke rustig. Je kunt prachtige wandelingen maken in de omgeving maar ook een leuke fietstocht op fietsen die aanwezig zijn. Het dorpje is een lust voor het oog. Wij troffen het omdat de 'Open Stal route' er ook nog was. Kortom een heerlijke rustige plek waar toch van alles te beleven is. Een aanrader.

08-07-2018
Geplaatst door: Pascale Paquot

MINIVAKANTIE

Dank voor jullie gastvrijheid! Het is een heerlijke rustige plek. Met zorg ingericht: een heel fijne sfeer. Super uitgebreid ontbijt. Lekkere koffie. En gelijk een heel vertrouwd gevoel en mooie gesprekken. Met de viltcursus bij Hawar zo echt een heerlijke minivakantie gevierd. Er helemaal uit! Ik kom zeker weer! Hartelijke groet, Pascale

25-06-2018
Geplaatst door: aniya en simon

Aniya Libudrewski: Wat een voorrecht om bij B&B gastvrouw Ingrid en gastheer Roel te verblijven. Met een eigen ingang en privé tuin is fantastisch en sfeervol gecreëerd. Met veel liefde en aandacht voor détail is de inrichting verzorgd. Heerlijke koffie en waterkoker met diverse thee is aanwezig.
Eeni bloemetje op de tafel en kaarsjes voor de sfeer.
Paraplu tot dekentje voor buiten, alles is aanwezig. Zo niet vraagt u het met een gerust hart aan uw gastvrouw Ingrid of gastheer Roel.
Het ontbijt met vers fruit en zoveel meer heerlijke producten wordt met uiterst zorgvuldigheid en liefde klaargemaakt en geserveerd. Zo ook met mijn gluten allergie word rekening gehouden
Folders van de omgeving zijn in de B&B aanwezig.
Het is schoon en netjes in de B&B deelegast. Een parkeerplaats op eigen terrein.
Voor ons elke keer weer een feest als we de deur van de B&B openen. M
Dankbare gasten ,
Simon en.Aniya

20-02-2018
Geplaatst door: Mia en Richard Vriesema

De Elegast is super. Zeer gastvrij ontvangen. Een heerlijk bed en een super ontbijt. Een echte aanrader.